Tess Durban på Dansk
Byen er en verden der har meget mere at byde på end du troede
Last update: 31st May 2021, 7:00 AM
Violent Content Occasional Frontal Nudity Sexual Situations Frequent Strong Language
Webcomic avatar

Webcomic description

When Tess agrees to go to a darkwave concert with her friend Aideen, she does not expect her world to be turned upside down. Features characters from The Cosmic Beholder and James "Cyberkitten" Damaged.

Authors

ReinderDijkhuis
ReinderDijkhuis
Translator, webcomics artist since dirt. Sometimes I make music-like noises.
Hogan
Hogan
Ancient Webcomic Enthusiast who's been lurking around the webcomic-scene since early this century, doing cameotracking in the background as well as catching up and keeping an eye on which webcomics can be found offline in print.

To check where your characters have been spotted, go to The Webcomic Cameo & Crossover Archive

For finding webcomics in print, visit Webcomics Offline

Twittering at @Hoganeer


Most recent comments left on Tess Durban på Dansk

ReinderDijkhuis
Jeg havde brug for at komme ud med disse ting. Min ven og kollaboratør Geir gik bort sidste år efter lang tids sygdom. Den første Tess Durban historie blev lavet i hans ånd hvor jeg prøvede at skrive historien som han ville have gjort det.
Author Note
ReinderDijkhuis
Endelig kom vi til slutningen af denne historie! Men det er ikke enden på serien, tryk på ”Abonner”-linket for at få en opdatering når den næste historie starter. Der vil også komme nogle ændringer til web-siden for at imødekomme mine fremtidige planer.

Det er lang tid siden jeg sidst har afsluttet noget, og med denne gik det tidsmæssigt kraftigt ned ad bakke hen mod slutningen. Jeg har dog faktisk været travlt optaget af at øve min traditionelle kunstneriske færdigheder samt arbejdet på koncepter for fremtidige tegneserier, inklusiv fortsættelser til denne. Med hensyn til aktuelle striber så har det at opretholde nok fokus til at kunne producere en side vist sig at være svært for mig at styre under, hvad alle kalder, disse ekstraordinære tider. Forhåbentligt vil energien fra at være involveret i et nyt projekt kunne ændre på dette.

Aideen O’Neil er original skabt af James Damaged, Cyberkitten01 på Deviant Art.
Author Note
ReinderDijkhuis
Dette skulle have været en simpel snakfyldt side men den tog for evigt fordi jeg har syg i over en uge. Jeg har det bedre nu men siden her er stadig lidt rå i det, den er dog bedre en flere forsinkelser. Jeg er så tæt på at afslutte historien at jeg næste kan lugte den!”

Aideen O’Neil er original skabt af James Damaged, Cyberkitten01 på DeviantArt.
Author Note
ReinderDijkhuis
Aideen/Liath er udlånt af James Damaged, Cyberkitten01 på DeviantArt.
Author Note
Hogan
Okay, det første billede er VIRKELIG infalsk... kunne godt tænke mig at have set det med farver :-)