Frisk luft over Vadehavet
Efter dette punkt risikerer du at møde nøgle soldyrkere. Greyfriar's Isle på Dansk
Last update: 2 days ago, 8:00 AM
Frequent Frontal Nudity
Webcomic avatar

Webcomic description

En mands drøm om at opføre en campingplads på den ø hans bedstefar ejede. Eksentriske ø kulturer. 20 kilometer naturist strande. Hvad kan der gå galt?

Authors

ReinderDijkhuis
ReinderDijkhuis
Translator, webcomics artist since dirt. Sometimes I make music-like noises.
Hogan
Hogan
Ancient Webcomic Enthusiast who's been lurking around the webcomic-scene since early this century, doing cameotracking in the background as well as catching up and keeping an eye on which webcomics can be found offline in print.

To check where your characters have been spotted, go to The Webcomic Cameo & Crossover Archive

For finding webcomics in print, visit Webcomics Offline

Twittering at @Hoganeer


Most recent comments left on Frisk luft over Vadehavet

ReinderDijkhuis
Jeg undskylder for de stadige forsinkelser! Det sidste projekt fik jeg presset ned om ørerne af min udbyder. Oven i alt andet så ville de have mig til at finde ud af hvorfor min personlige hjemmeside brugte så mange resurser. Det ledte til at jeg genudviklede alt og også udviklede en ny wordpress-baseret (men statisk) hjemmeside for *Frisk luft over Vadehavet* og *Tess Durban* og *det* ledte til at jeg kom til at tegne et dusin karakter selv efter 30 Days of Characters var endt, bare så jeg kunne få en karakteroversigt der så ud som om der blev arbejdet på den. Jeg arbejder stadig på flere dele, men du kan se den nyeste version af hjemmesiden her: http://reinderdijkhuis.com/greyfriars/
Author Note
ReinderDijkhuis
Undskyld forsinkelsen! I havde en lang liste over ting jeg havde brug for at få lavet hvoraf nogle af dem er bogstaveligt talt med års forsinkelse. Listen inkluderede både medicinske aftaler, at få sat et nyt website op der inkluderer alle de nyeste nettegneserier og ikke er afhængig af en specialudformet CMS, få installeret solceller på mit tag så Vladimir Putin kan få fingeren og meget mere.
Derudover så viste denne side sig også at blive vanskelig at tegne. Sjov men tidskrævende. Samtidig har jeg lavet 30 Days of Character igen lige som sidste år, og selv om de fleste af tegningerne kun tog mindre end en time fra start til upload, så tog de tid fra den pulje der var afsat til at arbejde på Frisk luft over Vadehavet. Jeg tror det er det værd. Det er vigtigt for mig at prøve nye ting af og udfordre mig selv kreativt, og nogle af disse tegninger vil blive genbrugt på Frisk luft over Vadehavet’s hjemmeside når den kommer til. Men nogle gange er jeg i tvivl.
Okay så. Den næste måned skulle være lig ud af landevejen. Ikke mere 30 Days of Character og jeg vil være alene i huset ude hunde da min kone har taget dem med sig til Portugal hvor hun skal købe jord (hvis de var blevet med mig ville jeg praktisk talt være stavnsbundet i en måned, og derudover trives de på landevejen. De er rejsehunde nu!). Jeg kommer dog også til at tilbringe meget mere tid på kontoret, hvilket betyder at min cykelpendling bliver en daglig ting, næste 2 timer dagligt på mine hjul. Dette er godt for mit fysiske og mentale helbred men ikke for mit tidsbudget.
Author Note
ReinderDijkhuis
Jeg har i et godt stykke tid sagt at nettegneserier ikke finder deres endelig form før efter deres 100 stribe, og det passer i hvert fald på den her. Mycelia var oprindeligt højere men hun udviklede sig. Hendes mere tossede side er også først nu ved at komme frem. Udformningsvis så har denne stribe kun en distance/fuldt kropsskud i sig og det har gjort processen noget hurtigere at tegne, men måske på bekostning af udseendet og den følelse den giver? Jeg tror at på nuværende tidspunkt var det den rigtige beslutning da det gjorde det nemmere for mig, men samtidig tror jeg ikke jeg vil gøre det permanent. Den teater-agtige indramning af de fleste ruder er hvad jeg gerne vil have, og med tiden vil striber der sparer tid også blive kedelige for både tegneren og læseren. Jeg har set serier gå ind i en endeløs spiral og ind i intetheden som resultatet af dette.
Author Note
ReinderDijkhuis
Jeg genbruger her nogle ideer som jeg oprindeligt havde tiltænkt Tess Durban-serien. Samtidig eksperimenterer jeg også lidt mere med gråtonerne, til dels for at kompensere for det faktum at jeg ikke tegner mit bedste i øjeblikket, men også fordi tonerne er et udtryksfuldt medium som jeg ikke rigtigt har udforsket over årerne.
Med hensyn til mit mentale helbred så går det bedre. Jeg er ved at få bedre styr på tingene.
Author Note
ReinderDijkhuis
Hvor kan Tess have haft en lignende oplevelse?
Husk at historien her finder sted den 21 september 2021. Phil er meget meget gammel, så det er ikke bare en 2022 ting der får ham til at tænkte på en russisk invasion.
Nogle gange overrasker karaktererne mig ved at reagere som jeg ville gøre, Jeg var meget nervøs for at glemme og forlægge ting som barn, og det er jeg generelt stadigvæk.
Lige en påmindelse om at serien i øjeblikket kører efter en ustadig tidsplan da jeg ikke har mental kapacitet til at kunne give mig ind til at følge en fast plan af nogen slags. Jeg tegner når det får mig til at føle godt med mig selv og ikke når det ikke gør det.
Author Note